Over Ons -

In 2015 was het moment daar en hebben Martijn en Ed Het Badhuys in Breda geopend. Hun visie: het leveren en realiseren van volledig maatwerk badkamers om de dromen van de klant waar te kunnen maken. Toen Ed & Martijn in 2017 Fasen interieurs overnam, werd deze visie voor 100% werkelijkheid. Het Badhuys kon vanaf dit moment namelijk helemaal zelfstandig volledige maatwerk badkamers en toiletten van A tot Z ontwerpen, bouwen en realiseren. Nu, 5 jaar verder, zetten we ons dagelijks met 22 mensen in om deze visie voort te zetten en klanten blij te maken met hun droombadkamer.

Van ontwerp tot realisatie: bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten.

De inspiratieruimte

In onze inspiratieruimte werken onze adviseurs/ontwerpers om gasten te inspireren en te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe badkamer. Hierna werken zij deze toekomstige badkamer uit in een fotorealistisch ontwerp welke precies aansluit bij de wensen van de klant. Ze zijn hiervoor dagelijks in de weer met de toonaangevende merken in het luxe segment en de nieuwste software op vormgevingsgebied. Daarnaast bezoeken ze met enige regelmaat beurzen en leveranciers.

Maatwerk

In 2017 werd Fasen interieurbouw overgenomen en omgedoopt tot Van Mosel interieurbouw en realisatie. Vanaf dit moment werden de maatwerkmeubels binnenshuis gemaakt door onze nieuwe collega’s van Van Mosel. Onze interieurbouwers werken dagelijks in onze moderne werkplaats welke ervoor zorgt dat ze hun ambacht tot in perfectie kunnen uitvoeren.

Realisatie

Ons realisatieteam zet zich dagelijks in om de ontwerpen van onze adviseurs, werkelijkheid te laten worden bij de klant. Ze zijn verantwoordelijk voor het gehele plaatje van rioleren tot het plaatsen van de badkamer. Daarnaast is er voldoende ruimte om onze klanten volledig te ontzorgen tijdens een verbouwing.

Wordt jij onze nieuwe collega

Zie jij jezelf al tussen een van deze teams werken? Bekijk dan onze vacatures en misschien ben jij binnenkort deel van Het Badhuys team!