Medewerker in beeld: Roy | Werken bij Het Badhuys

In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is er een collega van Het Badhuys Realisatie aan het woord. Roy is onze werkvoorbereider en calculator. Kom van alles te weten over Roy in onze nieuwe blog!

Stel je eens voor

Ik ben Roy, 39 jaar, en nu vier jaar werkzaam bij Het Badhuys Realisatie. Ik woon samen met mijn vrouw in Etten-Leur en ben vader van twee jonge kinderen. Mijn hobby’s zijn mountainbiken en uit eten gaan.

Hoe ben je begonnen in het sanitair?

Ik ben begonnen bij een kleine aannemer in Breda. Ik ben daar als weekendhulp begonnen en zo doorgegroeid naar timmerman, metselaar, uitvoerder tot werkvoorbereider. In de loop van de jaren heb ik dus inmiddels alle facetten meegemaakt in de bouwtak. Ik heb in totaal twaalf jaar bij dit bedrijf gewerkt totdat ik een nieuwe uitdaging aangeboden kreeg bij Het Badhuys om samen te werken aan een totaalconcept voor het realiseren van hoogwaardige badkamers. Ik ben deze uitdaging aangegaan en ben nu inmiddels vier jaar werkzaam in de veelzijdige functie van werkvoorbereider en calculator.

Wat is een belangrijke vaardigheid voor jouw functie?

Wat ik belangrijk vind is dat je de werkzaamheden ook goed kunt visualiseren. In het voortraject visualiseer ik namelijk al hoe we de badkamer aan gaan pakken en wat de mogelijke valkuilen zijn tijdens het project. Bij het calculeren is het dan ook vooral belangrijk dat er een goed ontwerp ligt vanuit Het Badhuys. Dan kan ik met mijn ervaring de juiste calculatie maken en vervolgens een offerte naast leggen. Welke weer hapklaar is voor de monteurs.

Wat vind je het leukst aan het werken voor Het Badhuys?

Het allerleukste vind ik het maken van mooie dingen. Elke keer weer als ik een badkamer zie die we hebben opgeleverd, dan denk ik:  dat hebben we toch weer mooi voor elkaar gebokst. Het zijn daarbij vooral de kleine details die toch het grote verschil maken.

Wat is jouw ideale werkdag?

Een dag wanneer ik zie dat tijdens het monteren van de badkamers alles gestroomlijnd gaat, dat de klant positief is en nieuwsgierig naar het eindresultaat. 

Medwerker op Roy op dak van kantoor Het Badhuys