Medewerker in beeld: John | Werken bij Het Badhuys

In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is er een collega van onze realisatie tak aan het woord welke veel werk verzet voor Het Badhuys. John is namelijk onze badkamer installateur en realiseert dagelijks badkamers voor onze gasten van Het Badhuys. 

Stel je eens voor

Ik ben John, 46 jaar, woonachtig in ons mooi Breda en ik werk sinds 20 november 2015 bij Van Mosel. Ik heb eigenlijk maar één hobby, en dat is kruisboogschieten. 

Hoe ben je begonnen in de badkamerinstallatie?

Ik heb als eerst de opleiding tot timmerman gevolgd. Toen ik deze afgerond had, ben ik bij Van Iersel Utiliteitsbouw aan de slag gegaan. Van Iersel ging helaas in 2009 failliet en toen ben ik een tijdje in de nieuwbouw bij Maas Jacobs aan de slag gegaan. Na wat tussenstops ben ik toen bij Van Mosel terecht gekomen. Ik werkte toen nog als timmerman en heb gaandeweg genoeg ervaring opgedaan dat ik aan de slag kon gaan als volwaardig badkamerinstallateur.

Wat is een belangrijke vaardigheid voor jouw functie?

Tijdens het bouwen kunnen er altijd onvoorziene omstandigheden voorkomen of dat bepaalde zaken net iets beter kunnen dan van tevoren bedacht. Je moet dan kunnen meedenken en goed communiceren met de klant.

Wat vind je het leukst aan het werken voor Het Badhuys?

De afwisseling in werkzaamheden. Natuurlijk is elke badkamer anders, maar ook elke klant is weer anders. Dat je bij allemaal verschillende mensen komt, vind ik daarom erg leuk. Ik vind het ook leuk dat je er komt om van een badkamer, een mooie badkamer te maken.

Wat is jouw ideale werkdag?

Een ideale werkdag heb ik niet, maar als je een badkamer hebt opgeleverd bij een klant en dat deze uiterst tevreden is met het resultaat, dan ben ik volledig tevreden met mijn werkdag. 

Medewerker John in badkamer in verbouwing.