Medewerker in beeld: Eddy | Werken bij Het Badhuys

In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers zichzelf voor. Deze week is er een collega van Het Badhuys Realisatie aan het woord welke veel werk verzet voor Het Badhuys. Eddy is onze allround badkamerinstallateur en realiseert dagelijks badkamers voor onze gasten van Het Badhuys.

Stel je eens voor

Mijn naam is Eddy, 46 jaar en ik woon in Sint Willebrord. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en werk nu voor het 7e jaar bij Het Badhuys Realisatie. In mijn vrije tijd maak ik muziek en dit doe ik nu al 37 jaar bij het drum & mallet corps. Verder rij ik graag motor met mijn vrienden en knap ik oude tractoren op.

Hoe ben je begonnen in de badkamers?

Als eerst ben ik gestart als leerling installateur bij een traditioneel loodgietersbedrijf in Sprundel. Hier ben ik verder doorgegroeid tot volledig loodgieter. Ik heb in totaal 23 jaar bij dit bedrijf gewerkt. In 2013 gingen ze failliet en daarom moest ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij Het Badhuys Realisatie als Allround Badkamerinstallateur. Hier ben ik nu dus zo’n 7 jaar met veel plezier aan het werk.

Wat zijn de belangrijkste vaardigheden voor jouw functie?

Kennis van zaken en inzicht in de wensen van de klant. We verzorgen namelijk de badkamer van A tot Z voor de klant en daarom moet je als installateur van extra markten thuis zijn om alles soepel te laten verlopen.

Wat vind je het leukst aan het werken voor Het Badhuys Realisatie?

Het afmonteren van de badkamer. Dat is het moment dat de mensen het plaatje wat ze voor zich hebben werkelijk zien worden. Om de mensen dan zo blij te zien, vind ik het leukst van mijn werk.

Wat is jouw ideale dag bij Het Badhuys Realisatie?

Dat alles op rolletjes loopt en je de realisatie van de badkamer tot in de puntjes kan uitwerken.