Medewerker in beeld: Ed - Werken bij Het Badhuys
Foto van Het Badhuys adviseur en ontwerper Ed

In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Deze week is Ed aan het woord. Ed heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak, is medeoprichter van Het Badhuys en is nu werkzaam als adviseur en ontwerper.

Stel je eens voor

Mijn naam is Ed. Ik ben 52 jaar, getrouwd en heb twee kinderen welke Rick en Lisa heten. In mijn vrije tijd sport ik heel graag. Ik doe aan fitness en skiën is mijn lust en mijn leven. Verder ben ik gek op muziek en een echte Bourgondiër. 

Hoe ben je begonnen als adviseur? 

Na mijn dienstplicht vervuld te hebben, ben ik in het onroerend goed gegaan als administratief medewerker bij een bedrijf in Breda. Ik ben hierna nog 3 jaar actief geweest als administrateur in Utrecht, waarna ik in 1994 neergestreken ben bij Verlegh sanitair. Ik heb toen met mijn vader mogen samenwerken als verkoper. Bij Verlegh heb ik uiteindelijk 20 jaar gewerkt. In maart 2015 was het moment daar en heb ik met Martijn Het Badhuys geopend. In juli 2018 ben ik van eigenaar, weer medewerker geworden. Het adviseren van klanten vind ik uiteindelijk het leukst om te doen.

Wat vind je het belangrijkst als klanten op zoek zijn naar een nieuwe badkamer? 

Wat ik het belangrijkst vind is dat klanten zich thuis voelen. De ongedwongen sfeer die er hangt en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat je een band opbouwt met de klant. Mensen kopen bij mensen dus het moet bij mij een feestje zijn om een badkamer te kopen!

Wat vind je het leukst aan het werken bij Het Badhuys? 

Met de klanten samen tot een mooi badkamerontwerp komen en het gewenste resultaat werkelijkheid zien worden door ons eigen team van vaklieden buiten.

Wat is jouw ideale dag bij Het Badhuys? 

Een dag met afwisseling; dat je bijvoorbeeld langs een leverancier gaat, kennis opdoet van nieuwe materialen en uiteraard klanten verrassen met mooie ontwerpen.

Gerelateerde Artikelen

Één reactie op “Medewerker in beeld: Ed”

Reacties zijn gesloten.