Medewerker in beeld: Daan - Werken bij Het Badhuys

In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Deze week is onze logistieke topper Daan aan het woord. Daan is zo’n anderhalf jaar in dienst bij Het Badhuys en verzorgd het hele logistieke proces van het bedrijf.

Stel je eens voor

Ik ben Daan, 30 jaar, en ik woon samen met mijn vriendin en dochtertje in Breda. Mijn hobby’s zijn voetbal en daarnaast golf ik ook. Ik ga tijdens mijn vakantie graag skiën.

Hoe ben je begonnen in de logistiek?

Ik ben in de logistiek begonnen bij Stoof verhuizingen. Ik heb hier 7 jaar gewerkt en daar heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Na mijn periode bij Stoof heb ik 3 jaar voor een groothandel gewerkt in trampolines. Mijn taken daar waren het beheren van de voorraad, leveringsafspraken maken en het afhandelen van service. Ik heb na deze baan de kans gekregen om bij Het Badhuys de logistiek te professionaliseren en hier werk ik nu zo’n anderhalf jaar met veel plezier.

Wat is een belangrijke vaardigheid voor jouw functie?

Je moet in mijn functie klantgericht, stressbestendig en flexibel zijn want ontzorgen is een van onze kerntaken.

Wat vind je het leukst aan het werken bij Het Badhuys?

De veelzijdigheid aan leuke klanten waar we iets moois mogen realiseren. Dit zorgt ervoor dat het werk toch een stuk leuker wordt dan het al is. Naast dat Het Badhuys een hecht team heeft, wordt er ook veel aandacht besteed aan onze persoonlijke groei. Voor de rest vind ik de veelzijdigheid aan werkzaamheden, de fijne samenwerking met mijn collega’s en het werken met mooie producten ook erg leuk aan werken bij Het Badhuys.

Wat is jouw ideale dag bij Het Badhuys?

Als ik een mooie badkamer aflever bij een klant en vervolgens een reclamebord in de tuin mag zetten van Het Badhuys Badkamers.