Medewerker in beeld: Corné | Werken bij Het Badhuys

En weer een nieuw gezicht bij Het Badhuys. Corné is sinds maart bij ons aan de slag gegaan als coördinator en focust zich op het aantrekken van onderaannemers en het aantrekken en opleiden van nieuw personeel.

Stel je eens voor

Ik ben Corné Keustermans, 37 jaar oud en een echte levensgenieter. Ik heb een grote interesse in de bouwsector, met name in de renovatie en afwerking. Het is een prachtige branche waar we keer op keer de klant verblijden met een pareltje van een badkamer of interieur. Ik vind het daarnaast leuk om gedreven bezig te zijn en steeds op zoek te gaan naar verbetering.

Hoe ben je begonnen in het sanitair?

Waar ik ooit ben begonnen als banketbakker, was het na ruim 9 jaar tijd voor iets anders. Ik kocht destijds mijn eerste huis en het renoveren bleek me wel te liggen. De oplossing was gevonden! Ik ben in dienst gegaan bij een lokale loodgieter en uiteindelijk via interne en externe opleidingen omgeschoold tot o.a. allround loodgieter en tegelzetter. Na enkele jaren als monteur te hebben gewerkt, ben ik mijn eigen bedrijf gestart in de totaalrenovatie van badkamers. Uiteindelijk werd het contact met klanten, het maken van 3D-ontwerpen net als de projectopvolging steeds belangrijker voor me. Ik heb zo de bewuste keuze gemaakt om mij meer te focussen op het werk achter de schermen in plaats van de fysieke uitvoering. Deze focus heb ik gevonden in de functie van coördinator bij Het Badhuys waar ik nu zo’n 3 maanden met veel plezier werk.

Wat is een belangrijke vaardigheid voor jouw functie?

Het zien van mogelijkheden. Je moet een mindset van een ondernemer hebben; kort schakelen en in oplossingen denken. Een gevarieerde achtergrond in de bouwsector is ook zeker handig om in deze functie te hebben.

Wat vind je het leukst aan het werken bij Het Badhuys?

In dit bedrijf krijg je echt de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en aan de slag te gaan waar je iets kan toevoegen. Martijn van Mosel gelooft enorm in de kracht van het individu en haalt het maximale uit zijn personeel op de juiste manier. Dit creëert een enorm goede werksfeer op elk niveau van het hele bedrijf. Het begeleiden en opleiden van nieuwe monteurs is deel van mijn taken. Met zeer veel enthousiasme kan ik zo mijn kennis overdragen aan de nieuwe generatie monteurs.

Wat is jouw ideale dag bij Het Badhuys?

Met een lekkere koffie in de hand groet ik de collega’s en ga ik naar de werkplaats. Er komt een nieuwe collega om ons team te versterken en zo help ik deze op weg. Daarna ga ik over tot de orde van de dag op het kantoor. Een werkoverleg met de collega’s hier en daar om de puntjes op de i te zetten en alles vlot te laten lopen. Tussendoor sta ik steeds in contact met verschillende partijen zoals scholen, monteurs en aannemers. Om de dag te breken ga ik een collega bezoeken op de bouwplaats, hierdoor behoud je het gevoel en de band met de uitvoering.

Corne voor bord van Het Badhuys.