Medewerker in beeld: Samira -

In ons rubriek: “medewerkers in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Na Renate, is deze week Samira aan het woord. Samira werkt nu zo’n anderhalf jaar bij Het Badhuys en is onze adviseur.

Stel je eens voor

Ik ben Samira, 27 jaar jong en woonachtig in Sleeuwijk samen met mijn vriend. Stilzitten is niks voor mij dus in mijn vrije tijd ben ik altijd in de weer met allerlei leuke projecten in mijn eigen huis en tuin. Daarnaast ben ik een echte paardenliefhebber en ben ik graag buiten.

Hoe ben je begonnen als adviseur?

Ik ben eigenlijk in de functie gerold. Tijdens mijn opleiding als directiesecretaresse kreeg ik via een vriendin een bijbaan in een luxe sanitair winkel. Dat was het moment dat ik er achter kwam dat het beroep waarvoor ik leerde niet voor mij was weggelegd. Mijn passie was ontwerpen van mooie dingen en daar bleek ik ook nog eens talent voor te hebben. Na mijn opleiding ben ik gevraagd of ik hier fulltime wilde komen werken om opgeleid te worden als volwaardig sanitair adviseur/ontwerper. Deze kans heb ik met beiden handen aangepakt en heb uiteindelijk circa 6 jaar voor dit bedrijf gewerkt. Na deze baan heb ik nog een jaar bij een groothandel in sanitair gewerkt, waarna ik de kans kreeg om bij Het Badhuys te komen werken. Hier werk ik op dit moment zo’n anderhalf jaar en ik heb de wens nog lang mijn passie te blijven uitvoeren.

Wat vind je het belangrijkst als klanten op zoek zijn naar een nieuwe badkamer?

Het belangrijkste vind ik om goed naar mijn klanten te luisteren. Dit doe ik door samen te bespreken wat de wensen en eisen voor de ruimte zijn en van wat voor vormen, style en type materialen mijn klant enthousiast word, dit te filteren en ze daarna te verassen met een prachtig ontwerp wat compleet aansluit.   

Wat vind je het leukst aan het werken bij Het Badhuys?

Het leukst vind ik om mooie projecten te ontwerpen omdat ik hier al mijn creativiteit in kwijt kan. Daarnaast vind ik de interactie met mijn klanten erg leuk. Het samen sparren over het ontwerp en de materialen, samen moodboards maken en gave combinaties bedenken.  Of juist wanneer iemand niet zo goed weet wat voor sfeer ze zoeken, dan verras ik ze graag met iets bijzonders. Zeker als het project uiteindelijk gerealiseerd is en het in het echt nog mooier is dan samen bedacht!

Wat is jouw ideale dag bij Het Badhuys?

Als je mensen blij kan maken met jouw ontwerpen en advies.

Gerelateerde Artikelen