Medewerker in beeld: Antoine - Werken bij Het Badhuys

In ons rubriek: “medewerker in beeld” stellen onze medewerkers van Het Badhuys zichzelf voor. Deze week is Antoine aan het woord. Antoine is nu zo’n half jaar in dienst bij Het Badhuys en verzorgd de marketing van het bedrijf.

Stel je eens voor

Ik ben Antoine, 22 jaar, en ik woon in Gorinchem. In mijn vrije tijd ijshockey ik bij de Yeti’s. Hier verzorg ik ook de social media, website content en een stuk sponsoring als vrijwilliger. Verder speel ik gitaar en ga ik soms naar jamsessies. 

Hoe ben je begonnen in de marketing? 

Ik ben vijf jaar geleden begonnen met de studie commerciële economie. Tijdens mijn opleiding kwam ik erachter dat mijn interesse vooral in marketing lag. Ik heb daarom in dit vakgebied stage gelopen en verschillende bijbanen gehad. Ik was toen onder andere verantwoordelijk voor de social media en de websites van de bedrijven. Nadat ik vorig jaar mijn studie succesvol afgerond had, heb ik eind vorig jaar de kans gekregen om bij Het Badhuys met de marketing aan de slag te gaan. Hier werk ik nu een half jaar met veel plezier. 

Wat is een belangrijke vaardigheid voor jouw functie? 

Om bezoekers te kunnen verrassen met leuke en interessante content moet je in mijn functie vooral creatief, leergierig en flexibel zijn. 

Wat vind je het leukst aan het werken bij Het Badhuys? 

De veelzijdigheid aan werkzaamheden vind ik het leukst. Het ene moment mag ik namelijk foto’s bij een blije klant maken waarbij pas geleden een nieuwe badkamer is opgeleverd, en het andere moment ben ik bezig om een flyer te maken om toekomstige gasten kennis te laten maken met Het Badhuys. 

Wat is jouw ideale dag bij Het Badhuys? 

Een dag met veelzijdigheid, zoals bijvoorbeeld: voor foto’s langs een klant gaan, bezoekers te enthousiasmeren met een blog en mijn collega’s te ondersteunen met marketing gerelateerde zaken. 

Medewerker in beeld: Antoine